<

Információ a tűzvésszel kapcsolatosan

A tegnapi nap valószínűleg a legszomorúbb napként vonul be a Fertő tó történetébe... Számtalan felületen jönnek velünk szembe a sokkoló képek, videók... Mi is szeretnénk megköszönni mindenkinek - tűzoltóknak, civileknek legyenek azok osztrákok vagy honfitársaink - aki a mentési munkálatokban részt vettek és küzdöttek a lángokkal. Tagegyesületeink közül a Fertő Tavi Túravitorlázó Egyesület bázisa volt veszélyben de hála az összefogásnak sikerült káresemény nélkül túlélniük a katasztrófát.

Alábbiakban Szigethi Béla a Fertő Tavi Túravitorlázó Egyesület elnökének levelét közöljük:

"Kedves Barátaim !

A tegnapi nap folyamán életünk egy része sajnos elpusztult, megsemmisült. A hatalmas tűz elpusztított mindent, vele együtt a múltunkat és szerintem egy darabig a jelenünket is. Mindenkinek köszönöm a hatalmas mentési munkáját. A kis közösségünk bebizonyította ha baj van össze tud fogni! Minden hajót épségben kimentettünk a kikötőből és a nap végén a visszatelepítést is megoldottuk, anyagi kár és személyi sérülés nélkül.

Köszönet az Fertő Tavi Vitorlás Szövetségnek, a Soproni Építők SK-nak, hogy a motorosait emberekkel együtt biztosította számunkra. Egyenlőre a kikötő műveleti terület, csak engem engedtek be a területre. Megnéztem a hajókat. Törmelékek akadtak el a hajók között és két hajónak a kötélzetét kellett megigazítanom. Holnapra talán már mindenki mehet a hajójához! Ha valakinek kára keletkezett kérem az jelezze nekem!

Üdvözlettel: Szigethi Béla"

logo_gray

Fertő Tavi Vitorlás Szövetség

Székhely: 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2.

Postai cím: 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2.

Vitorlás kikötő: Fertő tavi Vízitelep, Sopron 01162 hrsz

Ügyvivő:

Jónás Nikolett +36 70/6784400 | jonas.nikolett@fvsz.eu


Hajóhely-bérléssel, viziteleppel kapcsolatos ügyek:

+36 70/6784400 | info@fvsz.eu


 

Szolgáltatásaink:

• Kikötőhely bérlés
• Szállás
• Rendezvényszervezés
• Hajóvezetői tanfolyam
• Táborok

Copyright 2017 © All Rights Reserved

X