A Fertő tavi 5 egyesületből a Soproni Építők Sk. és a Fertő Tavi Vitorlás Egyesület támogatja az utánpótlás nevelést. Az egyesületek adják a vitorlázáshoz szükséges felszereléseket és a Fertő Tavi Vitorlás Szövetség biztosítja az edzés- és versenyprogramot, valamint az utánpótlás edzőket. E három szervezet közös munkájának köszönhetően évről évre nő a soproni iskolások körében a vitorlás sport iránti érdeklődés. Jelenleg két edzőnk, Szalay Dániel és Szalay Krisztina foglalkozik a 6-15 év közötti Optimist hajóosztályban versenyző gyerekekkel. Ebben a hajóban kezdenek el a gyerekek versenyezni, melyben jelenleg 18 versenyzőnk edz. Magyarországon az Optimist hajóosztály a legnépesebb több, mint 150 regisztrált versenyzővel. 2019-ben elindult Laser csapatunk is, Hirschler Rebeka edzővel.

A vízi edzések a tavon áprilistól októberig folynak. A köztes időszakban téli tornatermi edzések, illetve külföldi felkészülő edzőtáborok folynak. Edzésmunkánk célja,hogy minél előkelőbb helyezéseket érjünk el hazai és nemzetközi regattákon.

Vitorlás sport megismerésére és az alapok elsajátítására a SÉP és a SzaSza vitorlástáborok adnak lehetőséget. Az egy hetes nyári táborokon való részvételt követően van lehetőségük a gyerekeknek bekapcsolódni az edzés-és versenyprogramba.

logo_gray

Fertő Tavi Vitorlás Szövetség

Székhely: 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2.

Postai cím: 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 2.

Vitorlás kikötő: Fertő tavi Vízitelep, Sopron 01162 hrsz

Ügyvivő:

Jónás Nikolett +36 70/6784400 | jonas.nikolett@fvsz.eu


Hajóhely-bérléssel, viziteleppel kapcsolatos ügyek:

+36 70/6784400 | info@fvsz.eu


 

Szolgáltatásaink:

• Kikötőhely bérlés
• Szállás
• Rendezvényszervezés
• Hajóvezetői tanfolyam
• Táborok

Copyright 2017 © All Rights Reserved

X